Avionska karta Beograd Aman jeftino

Poštovani potrebna mi je avionska karta Beograd Aman jeftino za putovanje u junu ili julu. Koja je cena avionske karte i koji je red letenja. Hvala na odgovoru. Milan Arsić, Beograd

Posetilac: Milan Arsić, Beograd
Datum: 03.03.2020
Grupa: Avio karte

Avionska karta Beograd Aman jeftino

Poštovani gospodine Arsiću,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Aman-Beograd od 04. juna 2020. godine.Avionska karta Beograd Aman jeftino za juni i juli se može kupiti već sada i to bi i bilo najbolje zato što cena može kasnije porasti. Cena POVRATNE Avionska karta Beograd Aman jeftino sa svim taksama po putniku (izuzev takse za izdavanje avionske karte) i uključenim ručnim prtljagom do 8kg i bagažnim do 23kg iznosi OD 229 EUR. Za tačnu cenu avionske karte Beograd-Aman-Beograd je potrebno da nam precizirate tačne datume željenog putovanja. Uživajter u svom putu u Aman, a poslove oko avionskih karata prepustite nama. Za sve dodatne informacije u vezi teme Avionska karta Beograd Aman jeftino pozovite nas na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja Beograd Aman Beograd

Po sadsšnjem rasporedu koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Aman-Beograd će se odvijati u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Aman ponedeljkom i nedeljom sa polaskom u 23:15h i sletanjem u 03:05h narednog dana.

- Iz Beograda za Aman sredom i četvrtkom sa polaskom u 23:45h i sletanjem u 03:35h narednog dana.

- Iz Amana u Beograd ponedeljkom i utorkom sa polaskom u 03:50h i sletanjem u 05:55h.

- Iz Amana u Beograd četvrtkom i petkom sa polaskom u 04:20h i sletanjem u 06:25h.

Rezervacija i kupovina avionskih karata beograd Aman

INFOBOX[1]